Alle vore kaffer er af sorten Arabica og udvalgt for deres smagsoplevelse,
se en kort beskrivelse af de enkelte kaffer herunder.

Brazil Santos

Java Preanger

Sidamo G2

Colombia

Yemen Mocha

Brazil Santos NY 2 Screen 17/18: En herlig Brazil kaffe, vi bruger den selv mest som en slags 3. krydderi, da den i vore blandinger understøtter og fremhæver de øvrige kaffer.
Det er en kaffe, der kan ristes fra første knæk til et godt stykke efter andet knæk, uden at den taber sine smagsegenskaber.

Java WP Grade 1 "Preanger" Estate UTZ: Java kaffe når det er i top, en kaffe, der fylder munden på en nærmest cremet måde med smagsnyancer af blomster og krydderier. Preanger Estate  kaffen har et lidt højere syreniveau, end kaffe fra Java normalt regnes for at have, men stadig lavt. En spændende kaffe, der er indgår som basis kaffe i vore egne blends, men sagtens kan ristes og drikkes ren.

Ethiopia Washed Sidamo Gr. 2 : En super Ethiopisk kaffe, Gr. 2 for at få en kaffe med en bredere og mere robust smag. Mest er det dens klare frugtsmag og mørke chokolade, vi holder af, frugten til at bide en smule uden at være bitter, når den drikkes ren og til at bryde igennem mælken i en kaffe med mælk.

Colombia Excelso EP Bucaramanga : En kaffe med de typiske karakteristika  for en Columbia, den lette smag af chokoladeblomster i den mellem kraftige udgave, som Bucaramanga byder på. Den bør nok kun ristes til lige før andet knæk, for at give sit fulde smagsomfang, en herlig kaffe for sig selv eller som chokolade tilsætning i en blend.