I vore ristede kaffer prøver vi at opnå et vidt spænd af smagsnuancer, og samtidig riste så nænsomt som muligt, således at de enkelte kaffers egenskaber træder frem.

Blend #9

En super blend, der kan anvendes til espresso, mocca og stempel, det er husets kaffe til ToGo og smager herligt med eller uden mælk.
Den indeholder Java Preanger, Brazil Santos og Sidamo til at give den lille ekstra kant når den drikkes ren eller til at bryde igennem mælken.

Det er en kraftig blend der ikke bliver bitter, og kan smages i lang tid efter den sidste mundfuld, kan være vanedannende.

Blend #1

En blend hvor Java Preanger og Brazil Obata klær hinanden, tilsammen en ligeså fyldig kaffe som #9, dog uden kant fra Sidamo, derfor mere rund og til at drikke uden mælk.
Rigtig god til mocca eller stempel - kande, men kan også bruges til espresso.

Columbia

Vi rister Columbiaen til lige før 2. knæk, det giver en herlig rund kaffe med en bred vifte af smagsnuancer, en fyldig kaffe i den lettere afdeling, og aldrig bitter.
En kaffe der er god til mocca og stempel - kande, og med øvelse også til espresso.

Sidamo G2

Nok den mest typiske smag af Afrikansk kaffe, ristet til lige før 2. knæk, det giver en herlig kaffe med en bred vifte af smagsnuancer der er så typisk for Sidamo, blomster og citrus med en let syrlighed, en mellem fyldig kaffe der ikke er bitter. Den er også super med en smule mælk hvor mælkechokolade og kokos toner frem i smagspaletten.
En kaffe der er god til mocca og stempel - kande, men også til en espresso med mælk.

Vores luksuskaffe i øjeblikket: Costa Rica Finca Las Lajas "Perla Negra"

En fantastisk og helt anderledes kaffe, den kommer fra et 'mikrolot' i Las Lajas der producerer deres kaffe på fem forskellige måder, hvoraf "Perla Negra" er den højest rangerede, det er en meget tidskrævende metode, men hvilken kaffe der kommer ud af anstrengelserne, helt fantastisk smagsoplevelse.

Vi rister til første knæk er vel overstået, det frigiver hele paletten af smag, der er bær, chokolade og meget mere, en helt anderledes og overraskende smagsoplevelse, den kan virke en smule tør i smagen, men det kan klares med en enkelt dråbe fløde i koppen og boom, så er der nye smage.

En kaffe der er god til mocca og stempel - kande, men også til en espresso med en anelse mælk i.